I. VS Třinec 1.- 2.4.2017

15.06.2017 10:06

Konečně na FB a zpět z víkendu a VS v Třinci. 
Sice se nám s Maigretem nezdařilo předvést, co jsme natrénovali, za to jsme užili si báječný víkend plný zkušeností, dobré nálady, nových zážitků, velké podpory nejen z party Kozince ( naše ubytování na vs, kde veškerá lůžka zaplnila parta střelených kynologů, nekoukaje na kilometry vzdálené od svého bydliště. Jen proto, aby mohli být nám psychickou podporou). Přátelé jsme rádi, že vás máme !!! 
Já nemohu vynechat, co stále vynechávám v příspěvcích : Erika Zelinková- díky, nemáš to lehké.... ale zvládáš to skvěle, moc si všeho cením, i když to nedávám znát . Prosím vydrž to s námi. třeba se to časem zlepší  .
Pavel Beer díky, přestože nás znáš již roky, nevzdal jsi spolupráci s námi. Když není možnost trénovat osobně, tak stále jsi 24 hodin , 7 dní v týdnu pro nás na telefonu. Vaclav Kuncl pane figurante - můžeme jen litovat, že jsi nebyl přímo u toho, když Maigret sklízel potlesk tribuny, který patřil i tobě !!! Marek Hytych vím, že cesty s námi nejsou nejlehčí, a tak možná právě proto, děkuji, že s námi jsi. Jaroslav Josefík nejen že gratuluji ke krásným výkonům s Urrym, víru v něj, spousty dřiny, ale kompletně za vše - DÍKY kamaráde  A vám všem ostatním, kteří jste při nás alespoň v duchu stáli, taktéž veliké DÍKY . Nevypisuji, je Vás mnoho  A nová zpráva, promasírujte palce, v sobotu jedeme v Roudnici nanovo   

Text: Maminka Alice