26.ISPU WM IPO 3 Horní Bříza 26.- 29.10.2017

22.11.2017 17:07

Fotka uživatele Alice Zelinková.

Pro nás první, jinak 26.ISPU WM IPO 3 Horní Bříza 26.- 29.10.2017 s Maigretem Radinie narozeného 22.2.2014 a hned 24. místo se splněním zkoušky IPO 3 : 86/82/87.

Fotka uživatele Alice Zelinková.

V první řadě musím sdělit a opakovat se, že máme s Maigretem velikou výhodu, máme Erika Zelinková děkuji za !!! VŠE !!! a tomu, co tu s námi již nemůže být „Winning Star z Dixie“. 
Další obrovské díky při přípravě Maigreta našemu trenérovi stop a poslušností Pavel Beer st, celému týmu ZKO Radotín včetně partě čtvtečních obran.

Fotka uživatele Alice Zelinková.

Děkuji Vaclav Kuncl za to, že Maigreta na obranách trénoval od štěněcího věku do jeho 3let, kdy dal základ k super obraně.
Díky Vojta Filip, který naše tréninky na Mistrovství světa nepodcenil, do budoucna doufáme, že to s námi ještě nějakou dobu vydrží :-) , Marek Hytych pro tebe to platí také :-) .
Další díky patří figurantům, kteří se podíleli na rozvoji Maigreta v obranách Jaroslav Josefík, Jarda Vyhnal, Jiří Mach a Honza Lapčák.

Fotka uživatele Alice Zelinková.

Veliká gratulace Mistrovi světa 2017 Lukas Slowioczek + Frenklin ze Ze Slunečné Verandy, Hana Slowioczeková + Cord Daches Dream a David Rohlena + Jesse James Goldest Danubius = stříbrný tým v družstvech a všem ostatním reprezentantům ČR včetně stopařů IPO - FH.

Nemohu zapomenout na celou skvělou organizaci - organizátory - 26.ISPU WM IPO 3 Horní Bříza pod taktovkou Jiří Škubal, a hlavní sponzory Giom a Gappay . Smekám, jste jedničky !!!

Text: Alice Zelinková

Fotka uživatele Alice Zelinková.