16.-17.9.2017 Mistrovství KCHK ve výkonu 2017 Suchdol nad Odrou

22.11.2017 16:57

16.-17.9.2017 Mistrovství KCHK ve výkonu 2017 Suchdol nad Odrou
Pro nás velice úspěšný závod!


První s kým musím začít je GCh. Gaga Lady Astronaut nejen protože mi sedí na klíně a dohlíží, co píšu, ale hlavně proto, že na toto Mistrovství přijela bojovat a užít si ho. Nejspíš to chtěla udělat malinko napínavější, proto úmyslně pokazila jednu řadu rozlišení, naštěstí po zaváhání u druhé správný předmět přinesla (- 19bodů) , jinak byla z mého pohledu téměř dokonalá. S úsměvem na tváři můžu napsat po třech letech účastí na MR KCHK, kde obhajovala, jasně nejvyšší body a tituly jí vždy minuly. Letos Gaga s body 95/98/78 vyhrála kategorii ZMP2 a získala titul MISTR REPUBLIKY KCHK ve výkonu kníračů 2017! 
Druhý s kým se musím pochlubit je dvojice Ch. Maigret Radinie s mamkou Alice Zelinková. Jako benjamínci vyrazili do kategorie IPO3. Bylo vidět, že se závod od závodu s mamkou jejich výkony zlepšují a jako dvojice se sehrávají. Ovšem pomalu, ale jistě začínám zvažovat, že se v noci vkradu k mamce do pokoje a Maigretovi vyoperuji hlasivky. Takových bodů v čudu na všech třech disciplínách a to za štěkání, no to bych ho nejraději přetrhla. I přes tak velikánskou ztrátu zbytečných bodů vybojovali krásné 4.místo s body 80/90/86 a hlavně se nominovali na MISTROVSTVÍ SVĚTA KNÍRAČŮ 2017 do Horní Břízy!!! 
Třetí exot celého Mistrovství KCHK JCh.Virginia Enel Fenomen startovala ve vloženém závodě v kategorii UPr1, v konkurenci černých pracovních kníračů skončila s 91 body na 2. místě. Musím se přiznat, že jsem na ní velice hrdá, zvládla první velkou závodní atmosféru úplně s přehledem, i přes můj špatný povel na odkládačce do sedu věděla, co má dělat a provedla ji správně. 

Celkově bych Mistrovství KCHK ve výkonu shrnula do pěkné akce. Jako závodník s MK si velice cením, že malý knírači nebyli odsunuti na druhou kolej, rozhodčí se prostřídali, diváci byli, to se mi velice líbilo. Popis: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ffc/1/16/1f44d.png Myslím, že musím pochválit i sebe, za to jak krásné ubytování jsem našla. Večerní vířivka byla po celém dni v zimě, na dešti více než fantastická. Popis: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fbf/1/16/1f4a4.png Obrovské díky patří všem, kteří mám pomáhají v trénincích v čele s Pavel Beer st.. Obrovský dík patří i vám všem, kteří jste na nás mysleli a drželi nám palce. Velké díky za podporu přímo u placu Jakub Mazur, Jirka Vychodil a Jaroslav Josefík. 

Fotka uživatele Erika Zelinková.  Fotka uživatele Erika Zelinková.